dijous, 15 d’octubre del 2015

Resum de la reunió amb la Directora

La reunió d'avui l'havíem demanat els familiars i amics dels residents per explicar-li les nostres darreres activitats, reflexions i el petit "full de ruta" decidit en la nostra reunió del passat 8 d'octubre (nota).

El clima general ha estat molt obert i cooperatiu.

Hem convingut que la Directora organitzarà dues sessions informatives amb el personal, per tal de que puguem explicar-los-hi, directament, abans del 4 de novembre, el què i el perquè de l'Associació i de les nostres ganes d'implicar-nos cooperativament en l'atenció i suport dels residents.

Ha acceptat molt favorablement la realització de la reunió informativa als residents, familiars i amics prevista pel 4 de novembre a les 18'00 a la sala gran, i ha ofert el seu suport operatiu per informar-ne a tothom amb cartells i butlletes d'inscripció, a partir de demà mateix, divendres 16.

Seguint amb la nostra voluntat d'intercanvi periòdic i amb el ple suport de la Gerència del CSdM, hem convingut amb la Directora que cada primer dijous de mes, a les 18'00, farem una reunió "participativa".

Hem apuntat que, paralelament, anirem treballant propostes concretes de funcionament i propostes més generals com ara el Reglament de Règim Interior, els contractes assistencials o altres.