dimarts, 7 de juny del 2016

Resum de la reunió mensual amb la Directora
2 de juny de 2016

Vàrem proposar a la Directora valorar conjuntament la passada reunió a la que va participar el gerent del CSdM, amb especial atenció a les qüestions dels ràtios i la reforma del voltant de la Residència.

Malauradament, vàrem constatar les nostres divergències respecte a la necessitat d’una Direcció presencial i continuada, i de la presència de 10 hores setmanals del metge. Ens diu que, de fet, les infermeres assumeixen la direcció de la Residència els dies en què la Directora no hi és. Ens informa que hi ha hagut una inspecció fa 10 dies. En acabar, entre nosaltres considerem la necessitat de consultar el Servei responsable d’aquestes inspeccions per clarificar criteris.

Seguim dubtant de l’aportació efectiva dels professionals que, en principi, cobreixen el dèficit de personal d’assistència respecte dels ràtios oficials. Discutim sobre els resultats i els informes de la psicòloga, sense posar-nos d’acord ...

La Lea proposa aprofitar l’expertesa de l’equip tècnic de l’Associació de familiars amb Alzheimer per fer activitats de formació pràctica i operativa.

Vàrem informar-la de la voluntat de la Junta de convocar una Assemblea de l’Associació per a primers de juliol.