diumenge, 17 de setembre del 2017

Resum de la reunió de Junta
6 de setembre de 2017

Punts Tractats:

1.- Es revisa el contingut dels dos fulletons que ha realitzat el Pep i que presentarem a l’estand de les entitats d’Atenció a la Gent Gran el proper dia 30 de setembre. Tan el contingut del tríptic de l’ARFA com el del Consell de participació ens semblen adients. Es proposa que cada fulletó tingui un color de fons diferent. Es decideix posar un numero de telèfon de contacte en el fulletó que es refereix a l’ARFA per si hi hagués alguna persona interessada en el tema. En Zoilo mirarà la possibilitat de realitzar la impressió dels mateixos al mínim cost possible. Mirarem de fer un pòster per a la paret de l'estand.

Pel que fa a la presencia a l’estand, ens organitzem de la següent forma:
- de 11 a 13 hores, la Lea i l’Amèlia
- de 13 a 17 hores, en Pep i la Paquita
- de 17 a 20 hores, la Toñi i el Zoilo (de 18 a 20 hores)

Al mateix temps creiem oportú posar-los al plafó de suro que tenim pendent de penjar a l’entrada de la Residència. En Pep creu que te possibilitats de portar el plafó de suro i en Zoilo un caixonet per col·locar els tríptics.

2.- Respecte al tema de contactar amb la dietista, l'Anna comenta que ha demanat a la Inés que parli amb ella i que ens indiqui un dia que sigui de la seva conveniència per poder rebre’ns i nosaltres, els que puguem, ens adaptarem a la seva proposta.
La Inés comenta que la dietista està de vacances però que es posarà en contacte amb ella tant prompte torni, i li comunicarà la nostra demanda. En aquest sentit caldria que cada un de nosaltres fes aportacions i/o comentaris al grup per tal de tenir recollides totes les queixes, propostes i suggeriments a tractar el dia de la trobada.

3.- Respecte al tema de les ràtios, la Lea informa que la inspectora va dir que tenia pendent realitzar l’informe i ens va proposar 2 possibles dies de trobada però que vam desestimar no veient l’operativitat d’aquesta possible trobada.
Es proposa fer un replanteig de les tasques a realitzar en front a quest tema.

4.- Es comenta la notificació feta per la Inés de la representació d’un familiar que desconeixem, com a membre representant en el Consell de Participació.
Considerem que tant els usuaris com a familiars tenen que ser escollits democràticament i proposarem a la Directora que convoqui una assemblea de residents i familiars a on es puguin presentar les persones que vulguin participar en aquest consell i aquestes siguin escollides per votació de familiars i usuaris.
La Lea es posarà en contacte amb ella a partir del dia 17 d’aquest més amb la finalitat que es pugui portar a terme una convocatòria i la posterior trobada a fi i efecte que per el dia del consell estiguin tots els vocals escollits.

5.- Es comenta de nou la representativitat d’un membre de l’ARFA al consell, i s’acaba decidint que seria bo que fos la presidenta de l’ARFA, la Lea, la que ens representés, mentre que alguns membres com ara el Pep, la Toñi, i el Zoilo (pendent de proposar-li) es presentin com a candidats a la Assemblea. Considerem que en Pep seria el primer candidat a ser votat donat que coneix be el recorregut històric de la nostra associació.

6.- Es proposa confeccionar un llistat de temes a treballar en la propera reunió del Consell. El Pep farà una proposta a temps per a que els puguem comentar.

Acabem la reunió sense fixar data per a la propera